Вівторок, 23.04.2024, 09:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Бериславський опорний заклад повної загальної середньої освіти

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


18:21
GoCamp: працюємо над тим, щоб відкривати Україну світові

GoCamp –це новий формат , мовою яких є англійська,німецька, французька або іспанська.У межах цього проекту на даний момент в Україні працює 15 волонтерів. На Херсонщині – один, Моніка Бакхтадзе, англомовна грузинка, яка приїхала з Польщі.

5 вересня в нас у школі відбулася визначна подія. До Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 завітав волонтер, якого ми з нетерпінням чекали з травня місяця. В актовій залі школи відбулася урочиста зустріч волонтера, де ,за давньою народною традицією гостю привітали хлібом-сіллю, а натомість отримали прапор проекту GoCamp. Моніка вразила своєю щирістю, привітністю та енергійністю. Відразу після невеличкого концерту дівчина завзято прийнялася займатися своєю улюбленою справою- активно працювати з учнями школи.

Відповідно до програми «GoCamp» вона приїхала насамперед для того, щоб познайомитися з нашою культурою, поспілкуватися з дітьми англійською, провести з ними різні заняття, реалізувати спільні проекти, розповісти про свою батьківщину і тамтешні звичаї. Дітям гостя сподобалась і для вчителів — це хороша мовна практика. Волонтер вражена нашою привітністю. Тож емоції від такого приїзду в усіх тільки позитивні. Адже учні, котрі особисто познайомляться з цікавою людиною, що багато знає і розмовляє англійською , теж хотітимуть у майбутньому їздити за кордон, а для цього наполегливіше вчитимуть мови.

Для того, щоб волонтер прибув до школи, навчальний заклад має проявити ініціативу: подати заявку на участь, підготувати для конкурсу проект про свій населений пункт і школу. Вчителі разом з учнями виконали все на високому рівні й за рейтингом пройшли в «GoCamp». Тепер мають два тижні цікавих і неординарних занять. Адже в добу сучасного інформаційного суспільства міжкультурний обмін досвідом — запорука всебічного розвитку дітей. А першочергове завдання педагога дбати про зацікавлення школярів своїм предметом. Чи є краща мотивація до вивчення іноземної, ніж живе спілкування з носієм мови?

Переглядів: 254 | Додав: berzosh001 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ЗНО
описание к изображению
описание к изображению
Copyright MyCorp © 2024